Eerlijke grensverleggers met de juiste kennis

Grens
verleggers

Spelen met techniek: het klinkt eenvoudig en grensverleggend tegelijkertijd. En toevallig is het iets wat VOS technics al sinds 1 april 1986 doet. Van bij het prille begin verlieten we de platgetreden paden en bouwen we installaties op maat. Een tikkeltje eigenzinnig, maar met veel zin voor innovatie, en vooral met resultaten die onze klanten erg blij maken.

Want door telkens met een speelse blik en open vizier naar een project te kijken en vervolgens de installatie op maat te ontwerpen, vullen onze installaties je verwachtingen perfect in. Daarenboven blijkt uit cijfers van externe instanties en controleorganen dat we qua rendement tot de allerbeste leerlingen van de klas behoren. Iets waar we fier op zijn en ook de volgende jaren op blijven inzetten.

Eerlijk duurt
het langst

We doen wat we beloven. De installaties die wij bouwen, brengen een grote investering met zich mee. Aangezien wij een lange termijnpartner willen zijn, vragen we altijd een correcte prijs en leveren we een performante installatie. Wij pretenderen niet om de goedkoopste te zijn, maar we streven er wel altijd naar om de beste te zijn. Want eerlijkheid duurt het langst, en dat werkt ook heel aangenaam.

Ook na de oplevering van de installatie kan je op ons vertrouwen. Onze servicetechniekers staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat je installatie in topvorm blijft. Bovendien werkten we een gebruiksvriendelijk systeem uit waarmee je de koelinstallaties en de producten die erin zitten op een intelligente manier kan bewaren en opvolgen.

We hebben de kennis

Onze drang naar innovatie is in feite ook een noodzaak om maatwerk te kunnen leveren. Installaties en functies bouwen waarvan je denkt: wow! Dat doen wij met veel enthousiasme en militaire precisie. Het zit gewoonweg in ons DNA. Want als klein mannekes gingen Kristof Onckelinx en zijn jongere broer Maarten, de twee zaakvoerders, met hun ouders al mee naar de werf. De passie voor koeltechnieken en innovatie werd dus met de paplepel ingegeven.

Wij gaan dan ook enkel voor het allerbeste. Dat begint bij het concept en de dimensionering van de installatie tot en met de oplevering. Doordat we alles in eigen huis doen, weten we waarover we praten en is hetgeen we aan je voorstellen, altijd onderbouwd.

Bovendien kennen onze creativiteit en technische kennis geen limieten. Voor eender welke koelingsvraag, werken wij een waterdichte oplossing uit. Een grote troef waarmee we al veel klanten gelukkig maakten!

Ons team

VOS technics: dat zijn meer dan 40 enthousiaste medewerkers die een passie voor innovatie, techniek en gelukkige klanten delen. Elk heeft zijn vakgebied, gaande van elektromechanica, koeltechnieken en lassen tot administratieve duizendpoot, onderhoudstechnieker en industrieel ingenieur. Samen maken we van VOS technics het mooie, innovatie familiebedrijf dat het vandaag is.

De uitdagende projecten, het gevarieerde werk en de toffe collega's: dat maakt dat ik elke dag met plezier kom werken.

Jeroen, service technieker

Niets zo fijn als voor elke uitdaging, van klanten of collega's, een gepaste oplossing te zoeken én te vinden.

Teena, management assistant

VCA** gecertificeerd
ISO9001 gecertificeerd

 

VOS technics bvba
Industrieweg 1150
3540 Herk-de-Stad
België

T +32 13 355 930

info@vos-technics.be
Disclaimer
Cookie policy

 

Openingsuren kantoren & magazijn
ma-vr: 8u-12u en 12u30-17u

Financieel
btw BE0544.407.847
ING BANK BIC: BBRU BE BB
IBAN: BE54 3350 3230 6197
KBC BANK BIC: KRED BE BB
IBAN: BE75 7350 3444 1351

Share This